Nieuwe Patiënten

Wat zich intern afspeelt in een praktijk kan zelfs de beste externe marketing inspanning teniet doen – nog maar niet te spreken over hoeveel doorverwijzingen dit u kost. Vind uit hoe u deze issues kunt aanpakken en de deur opent voor een groot volume aan nieuwe Patiënten. Onze “Nieuwe Patiënten in Overvloed” workshop is hier speciaal op gericht met de onderstaande 1-daagse workshop.

Ochtend Programma: van 09:00 uur tot 12:00 uur

  • Diverse effectieve methodes voor het verkrijgen van Nieuwe Patiënten
  • Referenties – Vind uit wat uw Patiënten naar uw praktijk doen verwijzen en hoe u meer van deze Patiënten kunt krijgen – dit is iets heel anders dan u wellicht denkt!
  • Eerste indruk – de 5 kritische punten voor de juiste aanpak van iedere nieuwe patiënt via de telefoon of aan de balie. Deze aanpak is cruciaal en bepalend of de Patiënt een afspraak maakt en de afspraak met uw praktijk zal nakomen.
  • De Nieuwe Patiënten ervaring – bedrijfsblindheid maakt dat er verborgen punten in uw praktijk kunnen zijn die Nieuwe Patiënten afschrikken, in plaats van ze juist binnen te brengen en meteen op hun gemak te laten voelen. Ontdek hoe u een praktijk omgeving kunt  creëren die werkelijk “Nieuwe Patiënt vriendelijk is.”

Lunch -Pauze – 12:00 uur t/m 13:30 uur

Middag Programma: van 13:30 – 16:00 uur

  • De Nieuwe Patiënten dag – U wordt meegenomen in een stap voor stap programma waarin wij u laten zien hoe u de meest positieve ervaring kunt creëren voor een Nieuwe Patiënt  zodat hij besluit om de door u voorgestelde behandeling te doen en bovendien anderen naar uw praktijk te verwijzen.
  • Ontdek een specifieke manier van ‘onopvallende’ maar effectieve marketing voor weinig of geen kosten.
  • Speciale Bonus – reactivering-strategieën: Hoe inactieve Patiënten in uw bestand weer te activeren en actief te laten blijven!

Afsluiting, nabespreking en tijd voor persoonlijke consultaties